Gewichtsverlies fouten : 5 redenen waarom je niet te laten vallen pond

Posted by admin Ferrie 10-03-2016 0 Comment(s)


Het is heel goed mogelijk dat je je naaste vrienden zou hebben gevraagd over een aantal fail-proof manieren om af te slanken. Je begon het volgen van een uitgebalanceerd dieet en het doen van regelmatige trainingen, maar je bent niet verliezen van gewicht. Nu je denkt te doen van uw get-fit inspanningen! Voordat u van plan om terug te keren naar je oude routine, lees hier de redenen die in de weg staan ​​van uw gewicht-verlies doelen.

 

 

# 1 het tellen van calorieën, maar niet eiwitten: U hebt uit te vinden uw basaal metabolisme om de hoeveelheid calorieën die je lichaam nodig heeft om gewicht te verliezen te bepalen. Maar hoe zit het eiwitinname? Eiwit is koning. Herinner eten 0,8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht kan metabolisme toenemen 80-100 calorieën per dag.

 

# 2 Je zit op het bureau de hele dag: Het zitten voor slechts een paar uur in de voorkant van een computer kan grote schade aanrichten op je lichaam. Het stopt je lichaam om lipase (een vet-remmende enzym) te maken, waardoor je meer vet op te slaan in plaats van het te verbranden. Maak er een dagelijkse routine om een ​​stevige wandeling en een korte wandeling maken in het kantoor elk uur.

 

# 3 Het eten van te snel: Je hebt niet deelgenomen aan een het eten wedstrijd! Uw hectische schema's zou kunnen hebben geleid tot deze ongezonde gewoonte van het eten te snel. Geniet van elke hap van je eten en kauw ze tot de laatste hap. Langzaam eten ook voorkomt overeten.

 

# 4 Je bent niet genoeg water drinken: Een studie heeft uitgewezen dat het drinken van water kan rev de stofwisseling en cravings voor suikerhoudende dranken te ontmoedigen. Naast het helpen uw verblijf gehydrateerd, het drinken van water voor de maaltijd helpt controle over de porties aan te moedigen.

 

# 5 Niet het nemen van juiste add-ons: Neem de juiste gewichtsverlies afslankproducten die zijn gegarandeerd om u te helpen de stofwisseling, evenals resultaten van het gewichtsverlies te verhogen. Maaltijdvervangende producten zijn meer effectief in combinatie met gezonde voeding in het bijstaan ​​van gewichtsverlies dan het nemen van alleen de traditionele diëten.

 

Als je bewuste pogingen om deze fouten te corrigeren kun je je fitness-doelen sneller te bereiken. Eet goed, oefenen vaak, en te leren van het gewichtsverlies fouten die je begaan tot nu toe, en dan zul je geen problemen met het laten vallen van het gewicht.

 

Leave a Comment

De waardering van www.slimex15-plus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.